Suktchock

Eftersom den här bloggen tydligen inte var rikigt så död som jag trodde så tar jag mitt ansvar och bidrar med ett glädjens besked. Till alla oss som suktat så länge; nu har vi chansen:

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,761948,00.html

/Daniel

Tillmötesgåendechock!

Postat av: En rättvisans man
Jag är väldigt intresserad av att se slutresultaten från de elever som kanske fick, så att säga, lite lägre betyg i kursen.
Går detta att ordna?




Tyvärr måste Chockbloggen meddela att vi efter intensivt googlande bara hittat
en av sidorna från övriga kursdeltagare. Betyg på den nyhittade sidan har inte researchen gett svar på. Men med tanke på de höga krav som ställdes förväntar jag mig inget annat än mvg.
Har även ett vagt minne från kursens sista lektion (då läraren bjöd på glass med strössel), att han sa ngt i stil med "det här är det bästa gänget någonsin, alla fick mvg - utom två som fick vg"

Chockbloggens digra researcharbete för att kartlägga historiens breda spjutspetsar fortlöper givetvis på heltid. Därför dyker säkert fler resultat upp någolunda snart.

/Roland

Ojsåskojchock!

Ibland måste man bjuda sina läsare på ngt extraordinärt. Nu till exempel.


Men det blir såklart ännu roligare: Den där hemsidan som kommer upp om man klickar på länken gjorde jag i kursen multimedia a i trean på gymnasiet (våren 2003). Jag fick mvg i den kursen. Hade jag bara fått vg hade jag inte kommit in på journalistprogrammet i Sundsvall, det var små marginaler som avgjorde.
En sån tur att jag gjorde en så fin hemsida då.

/ Roland