Chockerade festdeltagare.

Andrea påpekade i ett tidigare inlägg att hon inte finns med på Chockkollektivets väggar. Vi beklagar naturligtvis detta och vill gärna kompensera med en bild från i lördags där hon vant poserar mellan Pingy och Påsen.



I Samma veva vill vi också tacka för kakor från Lina och Kajsa. Här är den sistnämnda kakan (skymtar i tidningspappret).



Kommentarer
Postat av: Jessica

Oj vilken trevlig blogg! Grattis! Är inne var femte minut. Och det beror inte på att jag vill klicka bort hemtenta-dokumentet. Tack för senast också! Underbar tillställning. Sen undrar jag var bilderna från festen kommer publiceras. Jag fick inte titta i kameran när Angelicas bror tog kort. Han sa "du får se sen". Undrar när. Hej då!

2005-10-03 @ 15:58:44
Postat av: Jensa

Jag vet inte varför men något är obehagligt med bilden på Andrea inklämd mellan två slöraggare. Vad hände innan, vill man vet det och varför ser Andrea ut att lida en aning? Framförallt, vems är ägget?

2005-10-04 @ 01:44:13
Postat av: andrea

jag minns INGENTING från den där kvällen från och med nu.

För övrigt tycker jag OM Det lite sämre kollektivet. Jag kommer snart och hälsar på igen tror jag. Gastkramande historia det där Daniel! Hoppas verkligen du och din Crescent lyckades med ert uppdrag tillsist. Varma hälsningar /Er Andrea

2005-10-04 @ 11:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback